top of page
Caută

Combustibilul pasiunii: cafea de specialitate




Romanian Retro Racing și Origo Coffee sunt încântați să anunțe parteneriatul pentru prima etapă din calendarul competițional, în cadrul căreia cafeaua de specialitate ne va ține în mișcare.


Origo Coffee este o comunitate de oameni care s-au împrietenit necondiționat, oameni creativi, educați, care împărtășesc experiențe și povești de viață, ca parte dintr-un ritual cosmopolit al cafelei.



Din 2013, pioneratul în domeniul cafelei de specialitate s-a concretizat într-o poveste vie. Origo a devenit o lume a creativității cu ritualuri multiple:


Prăjitorie. Lucrează îndeaproape cu peste 70 de ferme de cafea de specialitate, curatoriate de Mihai Panfil, fondator Origo și Q Grader - certificare internațională pentru evaluarea cafelei verzi. Cafeaua lor este prăjită folosind Loring Smart Roaster, echipament recunoscut pentru cea mai bună tehnologie din domeniu.



Coffee Shop-uri. În 2013 au deschis primul coffee shop Origo pe Lipscani 9, locul unde s-a format cultura gustului pentru cafeaua de specialitate. Aproape 10 ani mai târziu, în 2022 au creat Origo Dorobanți 186, un spațiu în care zeci de pungi de cafea au rafturi dedicate.


Academie, consultanță și tehnologie. Împărtășesc tot ce-i mai bun în cafeaua de specialitate, într-un gest de prietenie și educație. Echipa Origo reunește peste 45 de experți, de la barista la prăjitor, consultanți și traineri acreditați pentru programe educaționale. Modulele lor au numărat aproape 1000 de cursanți în 10 ani, iar mai mult de jumătate dintre aceștia și-au dezvoltat cunoștințele și abilitățile lucrând ca barista în cafenelele Origo.



“Cafeaua de specialitate este terenul nostru de formare. Ca toate lucrurile bune în viață, credem că nici cafeaua bună nu are scurtături.” - Mihai Panfil, fondator Origo


În cadrul primei etape, ne vom bucura să îi găsim alături de noi în zona paddock-ului pentru Regularitate. Cu grija pentru gust și atenție la detalii, vor pregăti cafea bună pentru pasionații de autovehicule de excepție.


Puteți vizita cafenelele Origo din București pe Str. Lipscani 9 sau pe Calea Dorobanți 186 - destinații pentru confort, cu un meniu care acomodează tot ce-i mai bun în cafeaua de specialitate.



Pentru mai multe informații:

Instagram: @origo_coffee

Facebook: @OrigoCoffee





bottom of page