top of page
Caută

Intram in linie dreapta.....


S-au deschis inscrierile pentru etapele 1 si 2 ale Campionatului National de Viteza pe Circuit. Inscrierile se pot efectua completand formularul de la: https://www.romanianretroracing.com/viteza-pe-circuit.


Va reamintim ca primele doua etape se desfasoara la Motorpark Romania pe 28 si 29 Aprilie 2018. Automobilele vor fi impartite in doua categorii: categoria Viteza pe Circuit - automobile istorice de competitie si categoria Regularitate pe Circuit - automobile cu atestat de automobil istoric.


Categoria a doua va fi impartita in 3 grupe: Sedan, Cabriolet, Coupe si, in timp ce la categoria Viteza pe Circuit primeaza cel mai bun timp (calificari) si ordinea de trecere a liniei de sosire (cursa), la categoria Regularitate pe Circuit primeaza apropierea de un timp de circuit de referinta individual.


Programul celor doua zile se poate consulta in Anexa 1 a Regulamentului particular ce se gaseste la: https://docs.wixstatic.com/ugd/0d7d5a_14dcb34894d24241b4718b2ad92db0aa.pdf.


Pe langa mansele rezervate automobilelor istorice, in ziua de sambata ne vom delecta si cu automobile moderne prezenta la Motorpark Romanai pentru Track Day iar in ziua de duminica vom urmari si prima etapa din Romanian Endurance Series 2018.


In plus, atat sambata cat si duminica, in pauza de pranz, spectatorii pot admira un Bentley din 1927 "The Other Gun", preparat in epoca pentru Grand Prix si care va pargurge cateva ture de circuit aducand in prezent zgomotul si viteza automobilelor de grand prix de odinioara.


Bentley 1927 "The Other Gun"

Campionatul de VIteza pe Circuit este organizat de catre Comisia Nationala pentru Automobile Istorice de Competitie a Federatiei Romane de Automobilism Sportiv impreuna cu Autoblic. Partenerii evenimentului sunt: Autoitalia, Yacco, Foerch, RacingWheels, Oldtimer Studio.


Spectatorii beneficiaza de intrare GRATUITA pe toata durata evenimentului si sunt asteptati cu drag pentru a savura impreuna atmosfera curselor de odinioara si a vedea pe circuit o gama variata de automobile istorice.

Comments


bottom of page