top of page
Caută

Mergem mai departe....4 echipaje sunt inscrise la categoria automobilelor istorice la Tess Rally Brasov 47:

- BMW 2002 - pilotat de Gunther Graef

- Golf GTI Mk1 - pilotat de Doru Alexandrescu

- Golf GTI MK1 - pilotat de Andrei Agapian

- Abarth 124 CSA Rally - pilotat de Catalin-Cedric Ghigea.


Acestora li se vor alatura la urmatoarele etape, printre altii, Lorincz Borbely, Petre Constantinescu, Adrian Bortica, Dan Niristeanu si este posibil ca, pana la sfarsitul sezonului, sa avem si o participare internationala. Comisia Nationala de Automobile Istorice de Competitie continua eforturile de a creste numarul automobilelor ce vor participa la etapele CNRID si spera ca acest numar sa fie de 10 automobile la sfarsitul campionatului.


Totodata, Comisia Nationala va asigura ajutor si asistenta tuturor celor care doresc sa participe in CNRID. Cu toate acestea, nu se vor face compromisuri in ceea ce priveste respectarea prevederilor fiselor de omologare FIA.


De 9 ani, automobilele istorice de competitie dau o pata de culoare etapelor de viteza in coasta si, nu in putine randuri, au impresionat prin performantele lor.


Speram sa vedem si in CNRID cat mai multe din automobilele de odinioara pe probe, sa crestem frumos si corect, sa aducem zambete pe fetele spectatorilor si sa contribuim si noi la cresterea in calitate a sportului autohton cu motor.

Comments


bottom of page