top of page
Caută

S-a terminat vacanța!



Istoricele se întorc din vacanța de vară și revin după o pauză de două etape, pe MotorPark Adâncata. Acestea își dau întâlnire în ultimul weekend de vară pe circuitul de lângă Bucuresti, sâmbătă, 27 August pentru penultima etapă a sezonului.


A IV-a etapă a Campionatului Național de Regularitate și Viteză pe Circuit, Romanian Retro Racing se va desfășura în formatul deja consacrat, cu câte 3 ieșiri a câte 30 de minute formate din: antrenamente libere, calificări și cursă, pentru ambele discipline, regularitate auto și viteză pe circuit.



Dragii noștri participanți vor încerca sa obțină ecartul cel mai mic la manșele dedicate regularității auto pe circuit, unde constanța și o bună colaborare între pilot și copilot sunt esențiale. Împărțite în clasele sedan, cabriolet și coupe, bătrânele doamne, vor demonstra că istoricelor le sta cel mai bine în mișcare. De asemenea în cadrul clasei de regularitate pe circuit se va premia și clasa „American Muscle Car”, alcătuită doar din mașini clasice americane, astfel invităm posesorii de Americane să etaleze eleganța mașinilor și pe circuit. Doamnele și domnișoarele ce ne sunt alături, au de asemenea un loc special la Romanian Retro Racing. Efortul și performanța lor depuse în dreapta sau chiar din postura de pilot vor fi premiate ca de obicei în cadrul clasei “Women in Motorsport”.



Istoricele de competiție pregătite conform fișei tehnice FIA, își vor pune în evidență ajustările și îmbunătățirile și se vor lupta să obțină un timp cat mai rapid și o poziție cât mai fruntașă în cursele de viteză. Cum și ultima etapa a fost presărată cu surprize, ne putem aștepta la răsturnări de situație și cu ocazia acestei etape.


Cărțile sunt încă pe masa, iar punctele încă în joc, astfel ca orice este posibil în economia clasamentului general, al claselor și grupelor.



Va invitam sa mai scriem împreună o filă de poveste în cadrul celei de a IV-a etape a Romanian Retro Racing, campionatul ce reunește exclusiv vehiculele istorice, într-un format de eveniment plăcut, competitiv, sigur, dar cel mai important, plin de voie bună și distracție.


A IV-a etapă a campionatului Romanian Retro Racing va fi realizată cu susținerea prietenilor noștri: Foerch Romania, Motul Romania, BMW Romania, Oldtimer Studio, și publicația Racing Wheels. Campionatul este dedicat membrilor Retromobil Club România și se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.


bottom of page