top of page

Un campionat născut din pasiune, pentru pasionați...

logo RRR.png

Romanian Retro Racing a luat naștere din dorința de a crea și strânge împreună o comunitate de oameni inimoși ce împart aceeași pasiune, automobilele istorice, povestea lor, salvarea și întreținerea acestora. De la ediție la ediție, comunitatea noastră a crescut, noi pasionați ni s-au alăturat și au devenit o prezenta constantă. Prin aceste competiții ne dorim să creștem pe de o parte popularitatea autovehiculelor istorice, dar și să păstram vie istoria pe care aceste autovehicule au scris-o de-a lungul timpului.

Cu sprijinul Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) și al Retromobil Club Romania (RCR), Romanian Retro Racing a crescut de la an la an, s-a maturizat, fiecare eveniment atrăgând din ce în ce mai mulți participanți dar și spectatori. Pasiunea noastră pentru mașini istorice se transmite din generație în generație. 

 

Echipa de organizare este formată din persoane dedicate și pasionate, ce se implică activ în organizarea fiecărei etape. Cu un rol bine stabilit pentru fiecare membru al echipei, acestia nu ezită să sară în ajutor daca situația la fața locului o cere. Există responsabili ce se ocupă de partea tehnică, sportivă, responsabili pentru părțile administrative, relațiile cu concurenții, comunicare și responsabili pentru alcătuirea rezultatelor și a clasamentelor.

Image00753.jpg

Cătălin Cedric Ghigea 

Organizator

Sunt pasionat de autoturisme și de autovehicule istorice în particular.

Sunt implicat în salvarea și restaurarea acestora și vreau să arăt că locul lor nu este doar în muzee sau expoziții specifice. Se încadrează perfect și într-un cadru competițional, potrivit vârstei și performantelor. Romanian Retro Racing demonstrează că respectând și restaurând corect un autovehicul istoric, acesta poate să participe chiar și in cadrul competițiilor de automobilism sportiv.

bottom of page