top of page
Wine and Wheels .png

Wine and Wheels

Powered by Romanian Retro Racing 

Dată:

 7 Octombrie 2023

Locație:

LacertA Winery

DJ205 434, Fințești 127392

Despre Wine and Wheels 

Romanian Retro Racing te invită într-un cadru elegant și rafinat, la o cină în vița de vie, într-o locație inedită. 

Evenimentul începe în București și continuă cu o călătorie încântătoare de-a lungul drumurilor mărginite de podgorii, permițând proprietarilor de mașini istorice să evadeze din oraș și să se răsfețe cu o evadare splendidă. Participanții vor experimenta o sesiune captivantă de degustare de vinuri, în care fiecare picătură dezvăluie o simfonie de arome, texturi și complexități, transportându-ne în podgoriile de unde provin aceste vinuri excepționale. În urma degustării de vinuri, participanții vor fi conduși într-un cadru de cină atent pregătit, unde vor savura un meniu special conceput. Fiecare fel de mâncare este o fuziune rafinată de arome și texturi, făcută cu cele mai bune ingrediente din surse locale și completate cu vinuri atent alese.
 

Wine and Wheels .png

Program

Raid

Degustare de vin

Cină în vița de vie 

Wine and Wheels te invită într-o călătorie unică. Această călătorie pitorească prin drumuri împodobite cu podgorii oglindește călătoria vinului în sine – o formă de artă care îmbătrânește cu grație, la fel ca aceste automobile elegante. 

Experiența noastră de degustare de vinuri vă îndeamnă să savurați momente de lux și rafinament într-un cadru care oglindește eleganța autovehiculelor istorice din posesia dumneavoastră. 

În timp ce soarele apune peste vița de vie, vă invităm la o cină de neuitat semnată de către Chef Alex Rada, o călătorie culinară menită să complimenteze vinurile degustate. Așezată în mijlocul pitoresc al podgoriei, amplasamentul emană rafinament și eleganță. 

Galerie 

Urmărește-ne 

  • Facebook
  • Instagram
IMG_8782 (1).jpg
bottom of page