top of page
Caută

Accelerăm împreună: TopGear devine partenerul media oficial al Romanian Retro Racing



Suntem încântați să vă dezvăluim că Romanian Retro Racing și revista BBC TopGear Romania au încheiat un parteneriat media oficial pentru a aduce pasionaților de mașini istorice și motorsport o experiență de neuitat și o acoperire extinsă a evenimentelor noastre.


Atunci când pasiunea pentru mașinile clasice se întâlnește cu entuziasmul pentru motorsport, rezultatul este o colaborare extraordinară. Romanian Retro Racing își dorește să aducă un omagiu tradiției și istoriei automobilistice aducând la start zeci de autovehicule atât de stradă cât și pregătite pentru competiție, ce prind din nou viață pe circuit. Ne dorim să demonstrăm în continuare că era lor nu este apusă și că poveștile lor continuă să captiveze generații la rând. 



TopGear este unul dintre cele mai importante nume din lume în domeniul presei auto, adunând experți, jurnaliști și fotografi cunoscuți pentru a oferi cititorilor o experiență deosebită pe toate platformele. Cu o istorie impresionantă în furnizarea de conținut de cea mai înaltă calitate despre mașini, motorsport și aventuri auto, revista este recunoscută pentru analizele amănunțite, teste comparative și povestirile captivante despre universul mașinilor.


“BBC TopGear România se evidențiază ca sigura revistă auto premium de pe piața autohtonă, beneficiind de o calitate deosebită a tiparului, un număr extins de pagini și cea mai diversificată echipă editorială, formată din colaboratori specializați în diferite nișe: teste, EV, retro, motorsport etc. Unii au și umor, mai puțin când trebuie să scrie prezentări scorțoase despre revista la care lucrează.” ne spune Dan Scarlat, redactorul șef TopGear România.



“Scopul nostru este de a crește de la un sezon competițional la altul, să oferim participanților noștri vizibilitatea pe care eforturile lor îndreptate spre conservarea automobilelor istorice o merită. Începând cu acest an, TopGear devine principalul canal pentru celebrarea pasiunii participanților la Romanian Retro Racing. Suntem onorați să îi avem lângă noi pe pasionații de autovehicule din cadrul TopGear și pe cititorii lor” - adaugă Cătălin Ghigea, fondator Romanian Retro Racing. 

Cu o combinație de pasiune, expertiză și dedicare pentru industria auto, suntem convinși că acest parteneriat va aduce beneficii semnificative ambelor părți și că va contribui la creșterea și consolidarea comunității noastre de entuziaști auto.


Vă așteptăm la circuit pentru experiențe de neuitat! 


bottom of page