top of page
Caută

Călătorie prin istorie și gust autentic: Fabrica Grivița devine partener Romanian Retro Racing pentru sezonul 2024



Romanian Retro Racing și Fabrica Grivița sunt încântați să anunțe parteneriatul pentru sezonul competițional 2024, în cadrul căruia ne vom bucura de gustul berii artizanale fără alcool la circuit și vom degusta sortimentele de bere artizanală pregătite pentru premii de către aceștia. 


Cu respect pentru istorie și ambiția de a aduce pe piață un produs superior din punct de vedere al calității, Fabrica Grivița a luat naștere din dorința de a readuce la viață una dintre cele mai iubite beri ale anilor ‘90 într-o formă adaptată consumatorului de astăzi.  



“Fabrica Grivița este o afacere 100% românească. Construim, alături de alți antreprenori români, pilon după pilon, mediul de afaceri autohton. Totul a început cu o echipa mică și ambiții mari - democratizarea berii artizanale în România. Ce înseamnă? Înseamnă că producem bere artizanală, bere pe care să o putem bea în fiecare zi, care să se potrivească după-amiaza după birou și în weekend cu gașca.” ne spun Ioana și Matei Lucescu, co-fondatori Fabrica Grivita


Sezonul acesta ne vom bucura să îi vedem în paddock unde vor aduce pentru participanți bere artizanală fără alcool, la draft și pentru spectatori bere artizanală din cadrul sortimentelor consacrate.



“Așa au apărut rețetele noastre pentru Grivița Gold, un Pilsner echilibrat, aromat și lejer, Hazy IPA, un ale parfumat, ușor amărui sau campioana noastră, Grivița Clasic, o bere al cărei gust transcende generații - încearc-o, vei înțelege de ce. În fiecare sezon portofoliul nostru crește, experimentăm gusturi noi și tehnici de producție care deschid o paletă de arome, pe care doar o bere artizanală le poate oferi. Producem cu măiestrie în fabricile noastre, și cu mândrie ne prezentăm ca prima berărie din România - complet transparentă.” adaugă Ioana și Matei Lucescu, co-fondatori Fabrica Grivita.




“Pasiunea, un element esențial în lumea iubitorilor de mașini istorice, își găsește un loc special și în afaceri. Este o forță care adaugă o valoare aparte, care merge dincolo de simplul profit și îmbrățișează emoția, mândria și tradiția. Parteneriatele durabile se formează atunci când se împărtășește nu doar un scop și indicatori de performanță, ci și o viziune comună. Încă de la începuturile competiției noastre de automobile istorice pe circuit, în 2018, ne-am ghidat după această filozofie. În mod natural, partenerii noștri au devenit acei oameni care împărtășesc și recunosc pasiunea pentru mașinile istorice, care respectă istoria, tradiția și mândria lucrului bine făcut, aici, la noi acasă, în România. Mulțumim Fabricii Grivița pentru că se alătură acestui vis comun și pentru susținerea în continuare a pasiunii noastre pentru mașini.” - spune Cătălin Ghigea, fondator Romanian Retro Racing.


Cu bere artizanală și numeroase surprize pentru participanți îi vom regăsi în paddock-ul Romanian Retro Racing în cadrul etapelor de la MotorPark România. 


See you there!

bottom of page